Totalt antall sidevisninger

søndag 16. september 2012

Leeeeenge å vente.

Darbu 16.09.2012.
Anfinnplass
Leeeeenge å vente.
For øyeblikket bor vi ca 500 meter fra tomt 18, hvor vi leier en sokkel-leilighet. Som før nevnt begynte Brødrene Warloff med gravejobben fradag 14. September. Vi har også fått beskjed om at de begynner sprengejobben mandag 17. september. Det viste seg å være lenge å vente uten at det skjedde noe. Dersom noen lurer på om vi er litt utålmodige, så innrømmer vi at vi er det :-))

Vi har allikevel koset oss i helgen. Under frokosten lørdag morgen kom jammen en skurtresker å tresket jordet ved siden av plenen vi satt spiste ved. Søndag var vi med Vemundsen på sykkelritt, og på kvelden var vi på mais-selvplukk hos Lundteigens nede ved Darbu kirke.




For å si det på den måten - Ja!!! vi bor, og kommer til å fortsette å bo landlig. - Og JA vi gleder oss til mandag og videre progresjon på tomta.
Og i morgen - BRAKER det løs.
Heidi & Bjørn

En John Deere skurtresker tresker åkern ved frokostbordet vårt. For Bygger Heidi og Byggerbarna Vemund og Una er dette verdagslig, mens for Bygger Bjørn som er fra Økern var dette en stor opplevelse. Bjørn måtte løpe inn å hente sin John Deere caps som han har kjøpt for å forsøke å bli akseptert i lokalmiljøet.


Selvplukk-Mais. Her har Maja, Una, Vemundsen, Jonasen og Selvplukker Heidi har fått besøk av sjølveste Maisbonden som eier og driver  selvplukken sammen med sin bedårende kone Trine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar